Blog Farah Shahidah: missing someone......

24 January 2011

missing someone......

tiba-tiba....
ada rasa something laa....
dah lame tak rasa macam ni....
bukan ke aku dah lame dah tak rasa mende ni....
apa ke hal lak kan memalam buta ni...
sebok lak nak rasa...


ye la kot....
aku ada rasa windu2 sikit...toink3...
hahah...ego la konon kan aku ni....
standard la tuh....
mish kat someone yang penah datang dalam idop kau...
penah hepi kan kau...
even sume tu dah tinggal kenangan...
walaweyhh...
tiba2 aku cam geli lak ngan statement aku...kah3...
sejak bila lak aku pandai berjiwang ni...
@_@



mana ada jiwang2...heheh...
sket pon takde...aku just tell apa yang aku ngah rasa...
ni gara-gara aku tertengok video nasyid dia time sekolah dulu...
cett..ayarkk....



kecik-kecik mak anta pegi sekolah...
hang maen cinta...
dengan nun budak sekolah sana...kui3...
tu crita lama...wa malas nak story tapi terstory jugak...ngee~~
dulu2 bajet wa nak bf yang soleh...sekolah agama...
pandai bernasyid...specky...kuwos2...
teror sport...bla..bla...bla...


penghujung form3 terkenal laa dengan dia...
cara lapok..tersalah anto msg konon...kui3...
aku kenal kawan dia...bukan dia...
last2 wa sangkot ngan dia...adehhh..
tapi siyes wa suka dia nyanyi...toink3..
sebab wa pon suka nyanyi...
bosan ar brader tak pandai nyanyi...
t wa cam syok sendiri...*eh2 boley pulak...hehe


sungguh tak ku sangka....
pisang emas menjadi nangka....
pejam celik pejam celik till form5 kekal beb....
zaman itu kalau kau maen cintan agak annoying jugak lak...
aku pon tak paham...:P
tapi tipu la takde men putus2 tali...
of coz ada,,,keh3....

bukan setakat form5 aje...
we ada lost contact lama jugak........
sampai la pertengahan diploma........
we continued lagi..heheh...hape2 je an...
betapa lama nya kitorang...emm...


but makin lama tak bermaksod we can stay till the end...
lastly...we decided to broke up jugak...
aku sedar yang aku sangat susah nak bagi komitmen....
and aku tak salah kan die 100%
but aku tak benci dia....
becoz dia jaga aku dengan baik............
banyak tolong aku.......
but he's not for me........


and i should be thanked for everything he done to me...
now masing2 buat hal masing2 but we still keep in touch...
tapi jarang2 la kan.....:P
kalau dia read this...sure dia terharu.........
yang aku sangat hargai dia....
and sangat terima kekurangan and semua kelebihan dia....
kalau le aku tak tengok video tadi...
sure aku tak rasa camni..heheh....



anyway...aku tak berminat nak tulis bout love..someone special..bla..bla..
kat dalam ni....
tpi why not aku share sometink..lalala~~
okay2..dah bubye kat perasaan tuh...
wa tak nak ingat dah...keh3....


He's my past...if God will...
but if he's my soulmate...i still accept it.............
daaa...~~

No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign