Blog Farah Shahidah: bergonjengan..

shushivid

20 May 2011

bergonjengan..

Assalamulaikomm...!
hyep =)


untuk permulaan cuti sem nie...nie baru kali pertama aku dapat hang out
ngan antara membe rapat aku.....
aku tak leyh menolak ajakan diorang...
sebab aku nie selalu je ngan berjote alasan bila diorang nie ajak keluar..haha
bukan apa..aku nie bukan senang dapat keluar enjoy sesuka hati..
nak balik bila boley...dengan sapa2 aje...

kalau lar bapak aku Pak Acim sangat sporting orang nya...
tak de lar jadi masalah kat aku nak keluar..anytime..cakap aje..heheheh...
thats why sesiape je yang ajak aku hang out...
akan ku pastikan Pak Acim tak ada di rumah..
tak pon kena balik before Pak Acim balik kerja..ngee~~
how tak senono nye....


ini nama nya terpaksa..wink~~
biasa lar bapak mana tak risau anak dara dia ke hulu hilir..
okay2..tak mau ngomel panjang....


yang sorang tu Aween.. yang laki tu Yap..hee


di sebabkan si Yap tu dah kena balik U awal...
means 30 hb Mei ni...
nak tak nak kena lar lepak jugak...pasni dah tak pat lepak dah..
kitorang hang out hari Rabu bersamaan
hari offday si Alien keje...lagi sorang membe aku tu.....


we all pergi ngan kerete yang di sponsor oleh Cik Aween..hee
last sekali pi amek Alien kat rumah sewa dia..
before2 if ada masa panjang...kitorang selalu keluar sama...
diorang nie dah ku anggap cam adik beradik aku dah ...toink~~
si Aween tu dah lama tak lepak sekali...
takhta dia dah digantikan oleh lagi sorang membe kitorang...
Aten...tapi dia tak pat ikot...sebab cuti sem ni dia nak jadi
orang KL sepenoh masa.hahah



eh2 salah pandang..maap...>_<



tiba2 nampak sama tinggi ngan Aween..haha


hang out kat Melaka apa je boley buat kan...nothing!
balik2 kau akan buat mende yang sama jugak....heee
As usual..aktiviti wajib yang kena buat.....KAROK lar..!!hee
tempat yang okey and serunut kau orang nak jerit2...
kat Dream Box lar..hahah.....




woot~~



Yap gila..!




Red gurl...eehee~




olololo.....


after that..we all tak tau nak buat apa..
nak tengok wayang baek tak yah hang out nak lepak an..heee...
so we decided maen bowling kat MP uh....
sangat tak masyuk maen kat situ.....
service tak bagosh......





mereka...




thanx tu brader yang jaga tempat bowling ni tolong amek kan our pic
even pic cam haremm..hee




kemudian kami jadi los angeles owh salah jadi lost sebab
tak tau nak buat ape da...
then teringat kat belakang MP tu ada laot kan??
so pi lepak situ aje lar,...amek angen..lepak2...heee



bila dah tak de keje...snap2 pic aje lar.....kui3





si alien buat muka skema.



eh yap pulak...




model air kotak season.....




yap tersipu2 gedix dengan Aween




bajet...



k.a.m.i




:written by me :



banyak lagi pic senanye...tapi takkan nak upload semua kan??heee...
dah keluar time ni tak tau lar bila pat lepak lagi ngan diorang nie...
heee


thanx 4 reading... =)

1 comment:

  1. auww terharu nyah kauu post kat blog :)
    ape dia? takhta aku sudah diganti . perghh . ayat sentap tuhh , tacing :(
    wuuuuuuuuu .
    nyway , tq frens fer diz entry ~

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign