Blog Farah Shahidah: A day with London Weight Management

shushivid

26 August 2013

A day with London Weight Management

Assalamualaikum

sepanjang my life , untuk turun berat badan aku belum pernah lagi buat apa-apa treatment yang zaman sekarang sudah canggih pakai machine , just baring-baring, lepas tu ada orang urut-urut lepas tu eh da turun dah berat badan. dapat lagi shape badan dah jadi slim yang mana idaman semua aweks-aweks kat luar sana termasuk aku. hehh.cuma yang diperlukan  adalah money..yeah kata money is everything kan..LOL

Baik .hari tu aku dapat London Weight Management punya free treatment. tak sure apa yang menyebabkan aku dapat. aku rasa before ni aku ada jawab survey pasal one of shopping website ni. then ada lucky draw la apa entah . then ada lar dapat benefits dia. diskaun ini la diskaun itu la. and antaranya dapat free treatment LWM

so dua hari lepas pihak LWM ada call aku tanya bila boleh buat appointment. katanya untuk buat treatment 3 jam dengan aku. so aku tak sure bila boleh datang. then dia decide esoknya dia akan call aku balik. After confirmed, jadi la appointment aku dengan LWM hari senin pukul 11..

jadi aku yang mula start dengan banyak persoalan ni mula lah terfikir wah bagus benar kasi aku free treatment. nothing is for free lar kan..mesti ada rencana seterusnya nak promote baik punya dengan aku..jadi nak puaskan hati aku pun buat research, ceh kemain research lagi, google apa semua, and finally agak ramai blogger and orang yang dah penah buat free treatment dekat LWM.

so aku pun dok baca testimoni diorang, bagus jugak blogger-blogger ni cerita full detail tentang pengalaman diorang pegi LWM. ini sangat membantu okeh. that's why I love blogging so much. you shared Eveeeryyythinggg..heh. at least i'm ready before nak buat sesuatu benda ni kan..sebab kadang-kadang pengalaman / testimoni seseorang yang pernah guna / rasai tu lagi berharga and sangat diperlukan actually..ceh

semua testimoni / entry aku baca . and apa yang diorang tu cakap/ ceritakan semua betul. aku saja je nak pergi. heh..benda free, just bak kata blogger lain, kuatkan mental and fizikal je ..haha.
jadi tepat pukul 11 aku sampai dekat LWM Mahkota Parade.


sampai je disambut amoi-amoi yang super hawt and slim gituew. ramah sungguh sambut aku .lepas tunjuk IC amoi tu suruh aku tunggu sampai dorang panggil








tengah tunggu
dalam 5 minit macam tu baru lar sorang konsultan ni namanya Angie panggil aku untuk pergi timbang berat badan and ukur ketinggian. lama benar tak timbang. haha..aku ni bukan lar kategori gemuk lagi actually. tapi kalau tak jaga memang boleh ke gemuk pun. plus ketinggian tak cukup inci ni mana nak balance kalau berat naik mendadak kenss.. 

bilik konsultan
then after timbang semua, Angie ajak masuk bilik konsultan, apa lagi mahu explain more detail pasal apa punca / masalah yang aku hadapi . dia terang pasal package yang ada. then bila tahu aku student, dia kasi aku student package pulak. still beriban lagi and last dia suruh aku join membership, RM 500.. wuu, Angie cakap ukur lilit pinggang aku tak ada masalah tapi masalah bawah aku, you know what I meant like buah pear tahu?

Aku suka the way Angie terang kan kat aku sebab dia tak push-push like most konsultan lain yang aku baca kat testimoni orang lain. masa dia promote membership card tu aku dah macam goyang sikit, dek kerana sifat aku susah/ berat sikit nak cakap tak/ or nak menolak. ish. tapi pheww I berjaya tolak perlahan-lahan. Then Angie kasi offer ada satu fluid RM150 untuk pecah lemak bahagian bawah khas untuk orang yang ada masalah macam aku, masa tu iman dah tak berapa nak kuat, aku macam KIV dulu. hmm

tengah konsultan
 Angie banyak lar terang kat aku pasal apa sebab metabolisme kita rendah, tanya pasal macam mana pola pemakanan kita, etc, and lepas tu dalam bilik tu jugak, dia suruh bukak baju apa semua, just tinggal dalam-dalam (maaf entry agak censored) sebab dia nak identify betul-betul pe masalah badan kita. sebelum Angie explain dekat aku, dia siap mintak maaf dulu kalau aku terasa nanti, heh, aku kata okay je. dia dia explain la apa semua which is bagus sebenarnya kita kena tahu weh.

then suruh pakai baju balik, sambung explain lagi apa rawatan yang patut aku ambil, and berapa harga nya. lagi sekali aku goyang sikit iman. aku cakap terang-terang kat dia aku tak ada income, then dia bagi idea itu ini. last dia suruh aku guna duit simpanan. begitu clever Angie cari penyelesaian. heh. kau cakap alasan apa pun, Angie ada je suggest.

ruang nak ke bilik rawatan
 lepas tu ada amoi lain pulak panggil masuk bilik rawatan, sorry tak sempat berkenalan pulak dengan amoi lagi sorang tu. dia suruh pi tukar baju just pakai towel then start lar dengan rawatan :


  • mandi wap
aku diberi tuala kecil, then duduk dalam satu bilik wap . kasi panas badan. lebih kurang 15 minit macam tu aku duduk kejap bersila kejap begini begitu.
  • Hot blanket
dia sapu scrub satu badan, then dia balut badan aku dengan plastik, lepas tu dengan ada satu blanket khas, then dia selimutkan aku like nak suruh tidur hari sudah malam. haha. amoi tu suruh rilex dalam 20 minit. masa ni syok sikit sebab rasa macam nak tidur pun ada. rasa badan dah panas-panas. after 20 minit tu, amoi tu datang bukak blanket, and aku tengok kemain banyak air bertakung atas plastik yang balut badan aku tu. pehh.apa lagi peluh aku la tu kot.

  • machine treatment
lepas pergi mandi bersih kan badan dek habis singkirkan segala peluh tu, siap syampu, conditioner then guna pengering rambut lagi, amoi tu suruh masuk ada satu bilik tu then dia ambil ukur lilit pinggang, breast, lengan, peha, pinggul. then dia sapu ubat fluid yang Angie promote kat aku tu yang harga RM 150 tu. biasa orang lain tak di sapu pun, tapi Angie baik bagi aku, then baru lar lekatkan pelekat vibrate kat tempat yang bermasalah. lebih kurang 20 minit jugak, rasa vibrate kaw-kaw punya. macam nak kejang-kejang pun ada rasa.haha.



tu machine vibrate
 lepas settle semua treatment, amoi tu ukur balik nak tengok hasil lepas treatment, and memang ada perubahan..hehh, pergi timbang berat, turun 1 kilo . boleh tahan.hehe.. tapi sepanjang treatment, amoi tu ada la bebel sikit. mentang free treatment dia tanya itu ini. siap tanya aku ada boyfriend ke tak. motif?nak cakap kalau badan tak slim macam mana nak ada boyfriend la tu. hehh

tukar baju nak balik dah
Amoi tu macam tak ada la push-push aku suruh teruskan treatment ni, tapi aku ni nak menyedapkan hati so aku pun ambil la satu cream fluid ni sebab ada promotion 79% off. so harga dia RM 28 je. haha. then dapat satu free gift ada 3 barang comel dalam 1 beg merah.. hewhew


free gift
so aku keluar from LWM tu dengan senyuman kelegaan rasa macam I berjaya melawan ajakan/ pengaruh-pengaruh/ pujuk rayu apa semua. aku tak kata LWM ni tak bagus. bagus actually untuk turun berat badan dengan cepat plus dia bantu kita settlekan masalah yang kritikal macam selulit, body bentuk pear, gemuk air semua. tapi if you ada modal beriban tak sabar nak tunggu result dengan cepat. sila kan pergi.. but for me, daripada habis beriban, baik diet cara sihat. tanpa ada orang asing komen  / tengok  figure badan korang setiap sudut semua. huh. harap maklum


68 comments:

  1. hohoho..mun pun rasa better diet la..jimat duit..hehe

    ReplyDelete
  2. weii never ever go to LWM. aku smpai skang tak habis lagi treatment sbb dorg suruh tambah treatment lgi. n tahu x nape ukur lilit kau turun? sbb kau dah mandi wap n masok hot blanket yg i kilo tu just air dlm badan kau susut. aku xckp LWM tak bagos, bagos tapi utk org kaye je. kau tu berapa harge coffe die? rm5000 ok. coffe saje. so mmg boleh kurus tpi kne amik mcm2 die punye supplement. pastu bile kau ckp xnak, and just nak bergantung kat treatment je die akn ckp akn yoyo je. turun 1 kilo. dtg next naik balik. so mmg kne beli fluid2 sume tu. dah pasni jgn gi dah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yepp fannie..memang tidak laa aku nak poiee lagi..sebab before prgi tu memg aku da buat research kaw kaw da.. aku saje try pegi mmg. da get ready nak tolak da..haha..biase la org nak market.kan service die...cenggini laa..tak mau aku berhabes kat situ

      Delete
  3. erhm so treatment tu mmg free or ade byr something?

    ReplyDelete
  4. kita lagi kan awaa. dia cas RM 10000. Kita larikk dengar harga dia

    ReplyDelete
  5. Pttnye sy bce blog kamu ni dlu...sy rse cara dorg sme je...sy byr rm50 + rm3@gst...dorg minta rm644 exclude gst lak...keahlian seumur hidup...mmg xdtg lg la...aggp jela byr duit treatment LWM je sbb sy da gne treatment dorg. Lantak dorg lps ni...tggu 2-5 thn lg klau sy igt huhuhu...tp sumpah, dorg memaksa sbnrnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita sama awak.. Da byr jugak rm50+6%gst.. Risau gk nt next treatment brtmbah2..

      Delete
    2. Sma la sy gk, fa byr rm50+6%gst.. Tp da sign, tkt gk jd ape2 kn..hrp2 xdela, bru trbaca blog2 mengenai london weight

      Delete
    3. @Lieysue awak kena apa2 tak awak x pergi next tratment after sign? Sb saya bru pg 23hb septmbr 2017.. dah bayar rm53 membership deposit.. mcm takot dah nak pg lagi xpe ke?

      Delete
  6. Masuk sahaja lwm mesti kena pakai duit byk byk pakai ambil kos 10 x lepas tu masih ada beli kopi n supplement lwm makan memang pandai push org byr installment no inst bagi org nak pi nasihat saya ialah jaga jaga

    ReplyDelete
  7. tadi baru set date. dea kasi birthday gift. dea kata xde push2 beli barang punya.. . free treatment api bila da baca blog ni.. rasanya sama aje. ermm.. rasa cam xnak pergi pulak

    ReplyDelete
  8. Hari tu ada gak lwm kol. Ceritanya sma gak dgn dlm blog nie. Pegi jawab survey online, pas tu lwm kol. Dh set tarikh. Tp lw nk cancel blh x? Mcm x yakin je. Yelah, sya pun student gak. Kut2 tetiba dya promote mcm2... x reti nk tolak.

    ReplyDelete
  9. Perkongsian yang menarik dari penulis dan info yang bermanfaat bagi orang ramai di luar sana. Terima kasih diucapkan kerana berkongsi.

    Anda ingin SIHAT? Bagus! Saya percaya Anda ingin Sihat. Kini ianya sangat MUDAH, SENANG & TANPA makan ubat-ubatan Anda boleh SIHAT! PENEMUAN oleh para doktor dimana mereka juga adalah PENGGUNA produk ini!!. Kenapa ENERTRI? Enertri merupakan produk kesihatan 100% semulajadi yang mampu mengatasi masalah:

    1. DIABETES
    2. PENYAKIT JANTUNG
    3. TEKANAN DARAH TINGGI/ RENDAH
    4. PENYAKIT ARTERI KORONORI
    5. KOLESTEROL/LDL TINGGI
    6. GANGRENE
    7. TIROID
    8. STROK
    9. DAN BANYAK LAGI...

    CEPAT!!! Ketahui mengenai produk-produk kami dengan layari:

    1. https://www.facebook.com/EnertriEnerFiberOnlineStore#
    2. http://fadz5765daverdum.wix.com/enertrienerfiber

    ReplyDelete
  10. hurmmm sye pown alami kejadian yg sme kt tmpat sme yg sis prgi ni...tp trpdaye so i h byar dposit RM 50...so mnggu ni i kne attend scond treatment n byar slebih nye....agak2 lw i tk attend n tk angkt col dye...i kne ap2 tk ? hurmmm

    ReplyDelete
  11. Baru je 3 hari lpas lwm call.. dh la saya baru 18 thn.. takut nk pergi.. tapi teringin nk pergi sbb nk juga badan ni susut sikit.. akak nk tnya kalau saya pergj treatment tapi xkn beli pape langsung boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk pegi x lwm tu ??

      Delete
    2. Hi, i have total 7 fat burning section service to sell out at low price comparable to original price.
      Kindly email me at crystal_yee28@live.cn if anyone is interested.
      Thank you. 😊

      Delete
  12. Hi, I have 7 sections of fat burning section is sold at low price in London Weight Management. Kindly email me at crystal_yee28@live.cn if you are interested. Thank you =)

    ReplyDelete
  13. nak pergi ke taknak ni, member kata bayar 28 hengget je. kalo takat susut 1 kilo, baik pegi jogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I have

      Delete
    2. Hi, I have 7 sections of fat burning section is sold at low price in London Weight Management. Kindly email me at crystal_yee28@live.cn if you are interested. Thank you =)

      Delete
  14. Saya baru jee dpat col dari LWM tue sbab saya ada buat link online tue lerr then dia set date untuk saya hnya byar rm28 ..so any suggestion tok saya kene pegi atau x ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, I have 7 sections of fat burning section is sold at low price in London Weight Management. Kindly email me at crystal_yee28@live.cn if you are interested. Thank you =)

      Delete
  15. Hi, I have London weight coffee to sell off. Please drop me an email at alice.low88@me.com if you are interested. Thanks!

    ReplyDelete
  16. Hi, I have London weight coffee to let go..

    ReplyDelete
    Replies
    1. How much u selling?

      Delete
  17. saya pon dapat promotion katanya 2 treatment untuk harga rm28 ringgit.. boleh percaay ke tu?? tapikan sya tak isi pon borang tu tapi mcm mana saya boleh dapat

    ReplyDelete
  18. saya dpt free voucher free dari my kupon untuk LWM treatment. LMW dah call saya untuk buat appointment. tapi betul2 free ke treatment tu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun dapat call dari LWM tadi. Dia kate free takde ape² kos tambahan. Tapi takut jugak nak pergi takut dia paksa kita jadi ahli. 😣

      Delete
  19. Sy sudah pergi 2 kali treatment di LWM utk detox programme. Setakat ni ok bg sy krn target sy bukan turunkan berat bdn ttp atur saraf limfa utk buang toxic. Memang betul konsultan sgt pandai memujuk. Boleh dikatakan setiap kali sy hadiri sesi rawatan, diaorg akan tawarkan utk sign up for promo price topup package atau rawatan jenis baru.
    So my advice utk siapa2 yg belum pernah mencuba, boleh cuba utk pengalaman. Yang pastinya, diaorg akan promote sungguh2 & bagitau kalau x sign up hari tu, xkan dpt special price utk package treatment. Jgn takut utk reject (dgn sopan);kalau x berminat. Jgn risau yg awk akan bunyi mcm kedekut krn awk mungkin akan jumpa diaorg sekali je seumur hidup.
    Bagi yg berminat utk signup utk rawatan, pastikan dalam budget dan kemampuan. Jujur saja ttg budget. Jgn malu utk mengaku x mampu kalau x merana nanti. Contoh setiap bulan hanya boleh allocate rm100 utk LWM. (Kalau boleh tawar lagi. Bgtau a bit off budget & mungkin boleh sebut yg awk ada offer membership gym juga & tgh pertimbangkan antr gym & LWM) hehehe.. Jgn cepat setuju dgn harga yg dioffer.
    Bberapa prkara yg awk kena tahu ttg pengurgn berat bdn:
    1. Proses buang lemak lebih sukar & perlahan kalau banyak toxic atau limfa tersumbat. So memang diaorg akan rekomen detox skali dgn program tu walaupun ada yg mungkin akan fikir x relevan. So choose your treatment wisely. Jgn malu utk minta penjelasan konsultan.
    2. Steam bath & Sauna (mcm di gym) adalah TIDAK SAMA. steam bath adalah basah dan kekalkan kelembapan kulit. Kalau sauna sangat dehyrated. LWM punya steam bath.
    3. Membership seumur hidup dan akan ada free treatment utk birthday dan member's day. Membership seumur hidup maksudnya boleh pergi steam bath walaupun sudah habis treatment. Sudah bayar mahal, silalah rajin2 pergi steam bath to make it worth it. Contohnya awk byr rm500 utk membership, kena pergi sekurang2nya 50 kali supaya nilai satu steam bath rm10. Kalau awk pergi 100 kali, nilai steam bath jadi rm5 je. Faham kan? :D
    4. Effect steam bath serious sgt best. Relaxing, hilang stress, dan mcm lepas bersukan. Confirm tidur sgt nyenyak lepas buat steam bath. Bagus utk kalau rasa nak demam atau sakit.

    ReplyDelete
  20. baru dapat call dari LWM, dapat free treatment. seram lak nak pegi, dah laa jauh dari ganu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah la awak..melainkan awak memang berbudget besar and memang nak kurus..even free pun just trick.. lepas tu kena tahan telinga dia dok pujuk

      Delete
  21. Saya pun baru dapat call semalam..saya tanya dia..dia kata free..tapi takutlah nak pergi bila baca entry2 pasal LWM ni

    ReplyDelete
  22. Jawab dia mmg x pegi la ..confirm kena pujuk ngan diorg nnt hehe

    ReplyDelete
  23. so kesimpulannya? ia memang free? tapi kena pandai tolak dengan sopan di setiap stesen yang kita kena pergi?

    ReplyDelete
  24. kesimpulannya? free? tapi kena pandai tolak dengan sopan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess tolak baik2 je..nak tak nak dorang akan trima je keputusan kita.. tapi depend orang..ada yang macam nak marah je bila dia da penat ngomel last2 kita tak jadi langgan.

      Delete
  25. sape ada nak letgo coffee LWM?

    ReplyDelete
  26. Sanora 21 February 2017

    Kecewa dgn LWN.. Sya menang contents 4K.. Mula2 tk nk p tp depa asyik call kata rugi tk p.. Tp bila dtg sana layanan dan rawatan yg sya dpt tak berbaloi dgn hadiah yg sya menang.. Treatment yg say dpt buat kat spa luar tak abis rn500. Mentang2la sya dpt free dan tolok tawaran tuk pakej yg depa tawarkan dan kena byr rm600..consultant venes buat ala kadar just srh say masuk bilik sauna 15 minit dan bilik hot blaket 20minit scrub pun tiada.. Lepas tu srh sya mndi dan tukar bju.. Hairan lepas buat treatment depa tk timbang sya pun tp dln rekod berat sya dah turun 2kg nmpk sgt tipu.. Tp manager dia tk lepas sya mcm tu je dia ttp nk dpt kan duit dr sya rm600..mcm2 alasan sya bg suit tk da tp dgn bijak dia pujuj sya byr deposit rm50 tuk seumur hidup bila2sya ada duit sya bole dtg smbung treatment dan byr lebihnya..

    ReplyDelete
  27. Saya br je buat treatment LWN tu.. Menang contents 4k dr Google.. Bnyk kali depa cll srh mai kl tk rugi.. Tp bila dah maii layanan tk berbaloi dan rawatan pun tk berbaloi dgb hadiah yg sya dpt.. Just buat sauna dgn hot blanket tanpa scrub.depa ada tawarkan tmbh 5 sesi dgb tmbh duit rm600, tp sya tolak so consultant venes layan sya mcm nk tk nk jak.. Kantoi masa maneger dia tnya mcm mn dgn rawatan yg sya buat dr situ sya tau dia tk buat scrub pun tuk sya.. Dan tk timbang sya tuk pastikan treatment tu bole turunkan berat sya atau pun tk.. Tp dlm rekod berat sya turun2kg nmpk sgt tipu.. Tp manager dia mmg pndai dia tk lepaskan sya mcm tu je dia ttp pujuk sya smpai sya bersetuju tuk smbung treatment dgn byran rm600 akhirnya sya byr deposit rm50..selagi sya tk bersetuju selagi tu bnyk cara yg dia akan buat smpai sya setuju dgn tawaran coffee dan ot yg bernilai rm250 fikir punya fikir sya byr deposit rm50..sya masi ada1 lg sesi free treatment dr voucher4k adaka sya patut p atau stop.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah laa..bila pergi nanti akan datang suruh tambah duit lagi..pastu tambah duit lagi..kurus nye idok,..actually service dia mmg boleh kuruskan pun tapi dia nye proses saja dok lambat2 kan..sedar2 dah beribu2 kita keluar duit..So I suggest diet cara sihat je laa

      Delete
  28. Sanora 21 February 2017

    Kecewa dgn LWN.. Sya menang contents 4K.. Mula2 tk nk p tp depa asyik call kata rugi tk p.. Tp bila dtg sana layanan dan rawatan yg sya dpt tak berbaloi dgn hadiah yg sya menang.. Treatment yg say dpt buat kat spa luar tak abis rn500. Mentang2la sya dpt free dan tolok tawaran tuk pakej yg depa tawarkan dan kena byr rm600..consultant venes buat ala kadar just srh say masuk bilik sauna 15 minit dan bilik hot blaket 20minit scrub pun tiada.. Lepas tu srh sya mndi dan tukar bju.. Hairan lepas buat treatment depa tk timbang sya pun tp dln rekod berat sya dah turun 2kg nmpk sgt tipu.. Tp manager dia tk lepas sya mcm tu je dia ttp nk dpt kan duit dr sya rm600..mcm2 alasan sya bg suit tk da tp dgn bijak dia pujuj sya byr deposit rm50 tuk seumur hidup bila2sya ada duit sya bole dtg smbung treatment dan byr lebihnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pn bru pegi, pujuk punye pujuk byr gk rm50+6% ummm .. Dgr mcm2 komen tkt lak pegi next treatment.. Tp sy ade sign xjd ape2 ke nt??

      Delete
    2. Sy pn bru pegi, pujuk punye pujuk byr gk rm50+6% ummm .. Dgr mcm2 komen tkt lak pegi next treatment.. Tp sy ade sign xjd ape2 ke nt??

      Delete
  29. ohh why this article is not in English ??

    ReplyDelete
  30. AGEN DOMINO Terpercaya di Indonesia VIPQIUQIU99.COM Merupakan Situs dengan Server Terbaik serta Permainan yang Fair dan Nyata, 200%(NOROBOT). Proses Transaksi Deposit & Withdraw Tercepat dengan Tingkat Keamanan Terpercaya. VipQiuQiu99.com juga Menyediakan 6 Games yang dapat Dimainkan hanya Menggunakan Satu ID :
    - Play Domino99
    - Play AduQ
    - Play BandarQ
    - Play Poker
    - Bandar Poker
    - Capsa Susun
    - Sakong
    Untuk Deposit & Withdraw hanya Rp,20.000
    Member juga bisa mendapatkan Bonus yang sudah kami sediakan yaitu :
    - Bonus Refferal 10%+10% Setiap Jum'at
    - Bonus Turnover 0,3% Setiap Senin
    Untuk Keterangan Lebih Lanjut Atau Jelasnya Silahkan Hubungi Kami Melalui :
    - Live Chat
    - No.Hp (+85570931456)
    - Bbm (2B48B175)
    - Fecebook (VIPQIUQIU99)
    Buruan Bergabung Bersama kami Di VIPQIUQIU99.COM atau Klik Link Kami : https://goo.gl/pAGgYe dan Nikmati Berbagai Permainan Serta Promo yang telah Kami sediakan untuk Para Pecinta Judi Online!!!

    ReplyDelete
  31. BLOG nya menarik sekali jadi yuhu hehe kunjungi yang satu ini yaaa biar kalian ga bingung dalam menentukan masalah GEDGET
    http://zapplerepair.com/iPhone-6-lcd-ada-bayangan-hitam-diganti-baru-juga-sama.html
    http://zapplerepair.com/iPhone-6S-masalah-lcd-display-kadang-mau-muncul-kadang-engga.html
    http://zapplerepair.com/perbedaan-antara-lcd-iPhone-original-sama-iPhone-lcd-ori-kaca-palsu.html

    ReplyDelete
  32. "Zapplerepair pengerjaan di tempat. Zapplerepair memberikan jasa service onsite home servis pengerjaan di tempat khusus untuk kota Jakarta, Bandung dan Surabaya dengan menaikan level servis ditambah free konsultasi untuk solusi di bidang data security, Networking dan performa yang cocok untuk kebutuhan anda dan sengat terjangkau di kantong" anda (http://onsite.znotebookrepair.com)
    “Zapplerepair Apple dan Smarphone specialist
    telp: 087788855868
    website: http://indonesia.zapplerepair.com/

    ReplyDelete
  33. Betul ke ni sebab semalam pun kita ada menang lucky draw. And pilih kat mp jugk. Tapi betul ke free?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah free..free tu just trick je,..sambil dia bagi treatment free tu dia pujuk la sampai awak langgan and proceed service dia.

      Delete
  34. Seriously la? Saya semalam bru je lwm call. Sbb sye de join contest.. sye fkir bnyk kli gak.. Mmg pun mne de rawatan nk bgi free. Melainkan kalau btul2 join contest yg kaw2 ..lagi pun sye still student. Krenya nty sye kena call blek org tu dan cancel date. Betul x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah dik..buat tak tau je.. tak yah call balik..bnyak lagi nom bor dia nak call tu..hehe..sy pun dulu ade join cm contest ape tah..tetiba dapat free LWM.eksaited la brg free..tapi dah pergi and review ramai org da..terpulang ..tak salahkan bisnes tu pun. tapi harga die cekik darah

      Delete
  35. Tadi pun diorng ada call saya, minta confirmkan date appointment dgn diorg. Saya pun sebenarnya mcm tk percaya jugaklah since free kan. Then lepas baca blog awak, diorg akan gila2 promote LWM diorng, saya jadi seram nak pergi. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak nak pergi just ignore je wak..dia tak leh buat apa..huu..

      Delete
    2. tolonglah jgn terpedaya dgn pujuk rayu LWM.....sya dah pegi....beberapa kali....setiapkali pegi dia pujuk beli kopi yg ratus2 sekotak, pastu saya jumpa makcik nie.....kt LWM.....makcik ni ckp dia dh hbis RM45Ribu still x kurus2.....better kita diet atkins @ diet eat cleans...then do workout.....trust me.....free jer kurus x habis duit pon.....

      Delete
  36. DEWAJUDIQQ Situs Judi Online Terbaik dan Terpercaya. Menyediakan promo menarik mulai dari CASHBACK/TURNOVER dan Bonus REFRENSI/REFERRAL yang dibagikan setiap hari Senin. Serta JACKPOT yang sangat besar, rugi jika bukan anda yang mendapatkannya^^.
    DEWAJUDIQQ menyediakan 7 permainan kartu di dalam 1 website dan 1 akun, seperti;
    ~ Bandar Poker
    ~ Poker Domino
    ~ DominoQQ
    ~ BandarQ
    ~ AduQ
    ~ Capsa Susun
    ~ Sakong
    Dengan minimal Deposit dan juga Withdraw hanya IDR 15.000.
    Kunjungi website kami hanya di # www DEWAJUDIQQ INFO #
    Bila anda mempunyai pertanyaan silahkan langsung menghubungi kami di :
    Twitter : dewajudiqq99
    Facebook : dewajudiqq
    Instagram : Dewajudiqq
    BBM : 2AF2314F
    WA : +85593827763
    Website : https://goo.gl/Q5kNSt

    ReplyDelete
  37. Dpt call jgk kata birthday gift. Apptmt hari sabtu ni. Ada dia mintak no ic. Utk apa tak ingat plk...

    ReplyDelete
  38. Sy pon dapt free treatment same macam admin ni ..niat nak try je tapi sekali consultant tu pakse2 sruh ambik treatment pastu xbagi saye bincang dgn kakak sy dulu..die agak memakse ..lepas tu die buat muke ..akhirnye trpedayalah ..sy ambik package student rm788 ..skarang dah byr 100+6 gst ..da sign jgak..tapi bile balik rse mnyesal sangat !! Ape nk buat ni ?? Agak2 boleh batalkan ke tidak and dpt balik duit tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit mmg burn.....mmg x dpt balik.....sya sendiri ada lagi package RM1K lebih.....dia mesti suruh tambah duit nk hidupkn package tu kononnya.....NEVER2 GO TO LWM!!!!!!

      Delete
  39. Tikuspoker agen judi online terbaik dan terpercaya di Indonesia Hadir dengan 7 jenis game di dalam sehingga para member dapat memilih game yang ingin dimainkan.
    Dengan minimal deposit Rp 15.000 dan withdraw Rp 15.000
    Game yang tersedia di TikusPoker:
    AduQ | BandarQ | Capsa Susun | Domino99 | Poker | Bandar Poker | Bandar Sakong

    Deposit yang rendah para member juga bisa mendapatkan jackpot hingga ratusan juta rupiah.
    Kami juga menghadirkan beberapa bank ternama di Indonesia.
    BCA | BNI | BRI | Mandiri | Danamon

    TikusPoker juga menghadirkan Hot Promo kepada member yang bergabung bersama kami
    -Bonus Referral 10% + 10% Seumur Hidup
    -Bonus Turn Over 0,5% !!
    -NO ROBOT & ADMIN
    -100% Fair Play Member Vs Member
    -Proses Deposit & Withdraw 2 Menit

    Link pendaftaran ==> https://goo.gl/6cwewk
    Untuk informasi lebih lanjut bisa hubungi Livechat kami ya bos/ PIN BBM D8D6FCFC

    ReplyDelete
  40. tdi baru dapat call frm LWM .. then tetpkan tarikh . tapi mcm x pecaya . sbb voucer free. so nak pendapat .. ignore ke tak erk

    ReplyDelete
  41. mkn nasi 2×sehari pagi n tghri. portion cukup..dah blh tingkatkn metabolisme..insyaAllah nak turun senang je. x yah kuar duit ribu2

    ReplyDelete
  42. Sy pn bru terima cll dr LWM tadi n dh set date n trima voucher juga..jd nk mintak pndpt

    ReplyDelete
  43. Artikel yang sangat Bagus dan Bermanfaat.. Update terus dan sukses selalu ya Gan

    Aku Poker
    Aku Poker Online
    Bandar Domino Online
    Judi Poker
    Judi Poker Android
    PokerTerbaik
    Sumber : akupoker.com

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign