Blog Farah Shahidah: ADIDAS cupcakes untuk birthday husband

shushivid

26 November 2017

ADIDAS cupcakes untuk birthday husband

Assalamulaikum and hai!

Last time was my husband birthday. I memang nak jugak buat something even husband jenis tak kesah pun tak celebrate or buat something untuk dia. I know I tak dapat nak buat something yang wow untuk dia macam dia penah buat untuk I before ni. No matter what, I push ideas jugak nak buat something to appreaciate him, to make him feel so special. bahahaha.

So this time husband agak busy sikit, dulu time kerja 8-8 sekarang dah tukar shift lain pulak. Memang kerap dia tak ada kat rumah. So plan something, even masih blur lagi nak buat apa. I google ideas, tapi tak ada idea jugak. Sejenis perangai mesti nak buat lain dari yang lain sikit. First thing ingat nak pakai servis surprise planner yang semakin berlambak ada sekarang ni.

Dalam pada cari tu trjumpa one of bakery best ni kat instagram. Actually cupcakes maybe dah jadi kebiasaan orang bagi for birthday tapi not for me. hehehe. so why dont I try bagi cupcake yang boleh decor as we want pulak kali ini. Bila the baker tanya nak tema apa, hmm I was thinking husband memang banyak barang adidas, so why dont kita buat tema adidas je senang. For color just make it simple warna biru and putih je. So Alhamdulilah, done order.

punya la gigih cari simbol adidas.hewhew

to make it clear I cari idea cupcake Adidas. kalau boleh nak yang ada benda2 yang ada relate dengan Adidas

Alhamdulilah servis sangat baik sekali, ada COD serata JB.. based dorang dekat Taman Austin tapi boleh hantar sampai Gelang Patah. I really hope husband suka and tak expect I ada plan something, hehehe. So before dia balik keje petang tu, boleh standby siap2. I mintak dorang deliver pagi.

taraaaa.... jadi la set pakaian Adidas 

I request janji ada T-shirt satu,  seluar pendek, kasut, simbol Adidas dah nice. memang antara collection husband pun.

muka happy after dikezutkan dengan cupcakes.Mihmih, balik kerja masuk bilik nak tukar baju. tetiba taraaa!
Sorry husband just a simple thing from me but I do it from the bottom of my heart =) Semoga husband selalu dipermudahkan urusan dan murah rezeki. Really thanks for everything he have done to me.Love you!

For those yang stay at JB nak cari baker cake or cupcakes yang cantik2 dan boleh deco ikut kehendak kita boleh la roger dorang. Kompem puas hati!

INSTAGRAM : inspired_caketeer
cover all JB areas. 
Thanks for reading =)



1 comment:

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign