Blog Farah Shahidah: Buku Baru

shushivid

19 September 2016

Buku Baru

Assalamualaikum and Hi !
A long time no update. Masih lagi seorang blogger dalam belog picisan ni. Mih mih.
Phew. Where should I start? Em okay.Syukur ke hadrat Illahi..dengan limpah kurnianya I telah pun melangsungkan perkahwinan on 26th Aug 2016 dengan pilihan hati. Heheh. Pejam celik pejam celik kahwin dah. After bertunang dlm tempoh tak sampai setahun..11 bulan jee.kihkih.
I nak this blog also grow up with my perjalanan hidup lepas ni. Now dah nak hampir sebulan menikah. Alhmdulilah.. Serious totally berubah habis my troughout life. Dari kerja, pindah rumah..tambah saudara mara.. Dari dok bilik sorang now hidup berdua. Everything hve changed! Dengan cepat dan pantas.
Rasa berbulan buat preparation kahwin and then sekelip mata da kahwin. How time flies. But syukur Alhamdulilah everything goes smoothly. Patotla kawan2 cakap kau akan rindu balik saat buat preparation kahwin..segala stress and happy bagai. Semua jadi kenangan. And sebagai ganti untuk release all uour stress, poie la honeymoon.ehee.
So, later I'll compile all my memories kat dalam belog yang I sayang sangat nih. InsyaAllah.
Thank you for reading this.
Muchos,
Farahshahidah

4 comments:

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign