Blog Farah Shahidah: coret2 jew..

23 June 2010

coret2 jew..

arineh aku ngah kesorngan kat umah..em sunyi sket..kalo ad sume2 tuh..gado je keje ktowg..haha..actnye aku mcm2 nk cte kat blog neh..tp xtau nk mule yg mane dulu..cehh..cm byak cte lak..aku ni bukan jnis suke cte masalah kat org..even peoples know me as org yg byak ckap..but mslah personal neh aku memg susah n xpenah nk cte kat org..xtau nape..even aku ad beshpren yg baek gle ngan aku mcm mane pon..bukan aku x caye or pape..juz aku reti kot..haha..n aku bukn yg kaki tulis diary or pape..but..ble join blog neh..aku rase besh klo nk share pape...

so every one ad probs memasing..tpu la xde probs..manusie mane tuh..meh kasi tunjok kt aku..tp kte sndri yg kne pndai handle kan..huhu..ad gak membe aku ckp..aku ni cm xde maslh jew..rilex jew..huhu..brtuah la kalo org ckp cmtuh..even sbesar mane pon masalh tu aku bukan jnis yg lepas kan kat org..ye la certain org kalo de probs..nk mrah la..wat muke la..nanges la..but aku ni stil leh senyum lg kat org..aku xpenah wat muke kat org..thts why org kate aku ni cm xde maslah..

since d lame aku idop neh..byak bende aku dh blaja..soo00oo many things..btol la org ckp..pengalaman tuh mndewasekan kte..dr skul..sepnjg bertaon2 blaja kat skul ...macm2 kwan kte dh jump..then aku brpluang amek kursus it jap kt ilp selandar...then kptm kl....then moves to uitm mlake..huhu..mcm2 ragam manusie ad..dr situ aku byak blaja cane nk pastikan org xpijak pale kte..jd lbih matang...n macm2 ag la..

aku suke menilai org..dr situ kte leh tgok org neh ad mcm2 jnis..yg mane org yg leh dibuat kawan..n xbermkne kte kne ad musoh..bg aku..aku xsuke ad maslah dlm berkwn..x besh sgat..nsgat xbesh dibandingkan ngan gado wif pkwe ke hape..bcoz kawan neh org yg slalu ngan kte..so aku wil ignore je sape2 yg jengkel tuh..haha..pape pon sume tuh tetap kawan aku..

huhu..pape la aku ngepet neh..but ni la mende yg trkuaw dr pale aku yg aku gase nk cte..em byak ag nk cte neh..tp nantila..haha..aku lbeh suke idea yg spontan compare ngan rncg..huhu..

No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign