Blog Farah Shahidah: exhibition IBM :D kat KLCC

31 May 2012

exhibition IBM :D kat KLCC

bismillahirahmanirrahim :D
Assalamulaikom guys ...salam ukhuwah fillah....

new update from me...wee...even dah lepas...hahah
okay...On 25th MAY yang lepas... our kelas BACC 5A..
ada buat trip for International Business (IBM)  ke KLCC..
setelah mereka2 bertungkos lumos mendapatkan  "license " nak buat trip ni..
yang sepatotnya ada jugak plan nak pi Terengganu laa...Cameron Highlands la..
and at the end KLCC mareee...kire okay la jugak tuu...

Trip yang kitorang pegi ni bukan suka-suka hati meronda2
maupon having fun semata-mata..
kitorang pegi ni kira macam project assignment jugak laa..


pukol 8 dah nak kena terpacak dah kat KBM..
pagi-pagi plak hujan lebat..rasa macam..owh mau saja dudok dalam bilik
menyambong mimpi malam tu...
tapi berjalan punya pasal sanggop aje ku redah...


before turon bawah..pose ciket.. 'click'..wee

ni la housemate merangkap clusmates jugak..hee..Marnie..
and si ayu berbaju kurong Pinat..kui3

pk punya pk cemana nak redah ujan ni kang...
lalu Pinat pon jumpe lar mende alah ni...
jadi la daripada takde :P

sekali tengok...ehh buley buat frame laa. 'klik sket sebelom dicampak ke tong sampah..wee

mereka yang sampai jugak akhernye..sume kasi redah ujan...

sampai je kbm..yang hade budak 2 orang ni aje...
ingat aku yang lambat..kui3...
with wawa and ain

sabar tunggu ni..yang mengntok lain..yang lapau jangan cerita larh

ika mohsin..ala-ala Dr.Loo..kui3..and with bakal mak andam..hoho..intan :D
 perjalanan rasanya macam agak lama..
padahal nak pegi key ell je pon..hahah..
akhernya kami sampai jugak..setelah agak lama aku tak jejak kaki ke KL..
OwhmyGod..kenapa lar disaat2 ni...
sampai je sana mesti aku ingat memori2 daun pisang bagai..
*tak mau cerita *_*

depan KLCC..nak tggu ape tah

cewek-cewek...huu

bergerak de dewan apo tah..event tu bukan dalam KLCC puunn..sebolah jo

muka keriangan + sehat bila da sampai..wee..menunngu lagi ni

tu dia..dapat dah goodies bag..masing2 dok tengok apa ade kat dlm..
owh rupanya liquid paper and pemadam..hoho..

dapat name tag jugak...weee...

jalan-jalan..akhernya..dapat jugak company
yang menarik tertarik kau mmg da bomm..
ni la goup IBM sayee...
from left..marnie..den..kila..atenjanna..pinat !

company yang kitorang dok usha tu..from Kemboja..
die buat kraftangan from recycle product by kanak-kanak Kemboja..

jalan-jalan lagi....ehh terjumpe view cntek..
dtg jengok tapi senanye nak tumpang landskap jee..heee

penat punya jalan..ehh dah time kuar rasanya...
actually nametag tu kena return alek..tapi sayo amek jo bawak balik..hehe..
dlm surau..haruss poseee..lalala

ni dah solat..nak cari tempat mengisi pewot..
betapa laparee....
jaoh2 pegi...mam KFC je pon...kat Gajah berang pon boleh dapat..keh2

lepak at bustop depan KLCC..
kumpolkan semua..nak balek dah

actually trip ni quite okayy lar..
penat memang sangat penat...mau patah kaki ni tawaf satu KLCC tuh
cari ini cari itu.....
petang tu jugak kami berangkat pulang ke melaka terchenta!



cheeeseee..heehe..bubyeee

No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign