Blog Farah Shahidah: membe tunang..tumpang lar happy sekali... :D

shushivid

14 May 2012

membe tunang..tumpang lar happy sekali... :D

Bismillahirahmanirahim...

SalamMesraAssharifah...hehehe..
terus guna tagline sekolah aku dulu...wee...
Alhamdulilah dipermudahkan segala urusan hari ini...
actually mau share something..yg mana da best moment aku dan kawan2 sekolah...
even dah lepas..nak jugak story mory kat sini...

okay..back to da point...tanggal 28 hb April..was my close friend punya Engagement Day...
it was sooo fun actually kitorang dapat kumpul2 balek...
and masa tu la teringat moment2 dulu...
ye laa pernah cakap "t tunang kawen jempot ye"
pejam celik pejam lagi celik lagi...now dah sampai dah masa nya..

member aku yg dimaksudkan ialah Siti Khadijah Mohd..dia ni antara kawan2 aku yg sempoi gilakk laa
time2 sekolah dulu..kitorang penah gadoh...penah really close...
leh dikatakan antara kawan2 nakal aku dulu laaa..hahah..
memang sangat besh memory semua tu...
fashapurple.blogspot.com
dijah looks gojes..wee..

Dijah ni ngan aku banyak jugak kenangan kitorang..
memang aku ngan dia gila2...
almaklom sekolah perempuan semua...
memang tak makan saman laa...
dah tak de hiburan kat dalam kitorang buat laa hiburan sendiri...
lagu yang mengingatkan aku ngan Dijah ye laa...
ceh siap nak share yep..hahah...
PUDAR by ROSSA...GANTUNG by MELLY GOESLOW..
berulang2 melalak lagu tu..haha



 and bila die msg aku 
"sha jempot datang umah aku 28 hb ni..."
aku nak tunang laa..
wahh awesome gilaa..terkezut aku..
biar betik kau dijah...
betul la tu...
die nak sangat kitorang datang...
so aku cube lar usahakan untuk datang...
Alhamdulilah..dapat gak peluang tengok membe sendiri bertunang...
it was something yg really exciting gilakk...


gathering ex-cluzmate aku..really have FUN..!!

ni antara kawan sekolah aku yang datang...
sekali tengok eh macam gathering kelas Ar-Razi je...
kelas aku mase form 4,5...
cluzmate dijah yg datang.dua orang je..
with dayang2 sekalian...

aku with hot mama..hee..we all bakal dpt anak buah baru..wee
 walaupun majlis dimulakan agak lambat sikit..but 
kitorang setia menunggu..and meramaikan suasana..cehh..

posing kat hantaran..
makan time

wish u all da best Dijah :D
anyway..aku tumpang gembira ngan kebahagian kawan2 aku..
to Dijah...i wishhh uu..
Congratulation for ur E-day..
and hope u'll happy forever and ever..till hereafter...
AMIN..


your sincerely,
farah shahidah

1 comment:

  1. Ni reunion budak 3Z/5AR aku rasa. AHAHA (:

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign