Blog Farah Shahidah: Get crazy with Summit shoes !! =D

shushivid

06 October 2012

Get crazy with Summit shoes !! =D

Assalamulaikommm =D

sekian lama mencari kasut kegemaran..
tanpa mengira jenama apakah kasut itu...tidak kesah harga
cukup buat aku selesa and sedar kakiku ini special edition sket...
almaklom ketinggian yang tidak mencapai piawaian..hewhew...

aku bukan diantara cewek-cewek yang menpunyai collection 
kasut yang berpasang-pasang...
sehingga tak tahu nak sumbat kasut-kasut tu kat mana..
hewhew...collection aku sangat lah limited...

sebelum ini...aku memang tercari kasut yang menepati citarasa aku...
yeahh..i fall in love with SUMMIT SHOES since 2010...
dulu penah ada collection kasut ni..
and you know what...sangat selesasss and loikee it!!
tak tau la korang punya taste macamana...heee


kena dengan tema nya SIMPLE & MATCH...
memang design nya simple2 aja...but cantek LOL...
tak kisah lah from wedges ,flat ke or heels nya
sangat menarik perhatiankuuu ini...
colours pun sangat awesome...






cakap pasal harga...sangat affordable...which tak sampai pun ratos2..
semua collectionnya mostly bawah rm 100...
so bila dah fall in love aku pon join membership...
which I need to pay rm15...
Summit Shoes ni banyak menyediakan contest 
for customers ...special vouchers...
and kalau ada sales..memang heaven dimana korang boleh dapat pelbagai offer...
for yang dah join member....boleh lah dapat vouchers during your birthday...

Nita,my new housemate...temankan saya

beli ini

terus jadi membership...dapat voucher

my new collection...simple simple..but niceeee






mungkin lepas ini will more collection aku from Summit..hewhew..

thanx for reading..

love, 
farahshahidah

3 comments:

  1. kite tak pernah ada collection lg dr summit ni
    mcm menarik jeeee ni

    ReplyDelete
  2. mmg cantiklah.. look a bit classy too =)

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign