Blog Farah Shahidah: Photo Contest : Aku dan Dia by Blog Paly

16 February 2013

Photo Contest : Aku dan Dia by Blog Paly

Assalamualaikum..

klik untuk join




Aku pada asalnya bukan lar yang jenis obses pada kucing..just suka-suka macam tu je..
yela kucing kan comel-comel..tapi tak tau since bila lar..aku jadi macam penyayang betul ngan kucing...
kalau dapat kucing habis aku angkat,peluk, cium semuanya lar..
aku jadi macam cepat kesian and mudah sayang kat kucing...
and untill now..memang aku sangat suka kan kucing..tak kira lar kucing sape pun...
aku akan jadi excited nak pegang..belek-belek..gomol-gomol..haha...
and this picture was taken awal tahun lepas...dekat asrama Uitm...
aku dapat tau ada sorang kawan aku punya housemate..ada bela kucing...
dengan tak semena-menanya..aku pergi bilik dia semata-mata nak tengok kucing..
kucing tu bukan kucing dia...tapi housemate dia punya...
and see...aku leka dok main kucing tu..hahaha..
kucing kan haiwan kesayangan Nabi Muhammad s.a.w..so sayang kucing bermakna kita mengikuti sunnah baginda..hehe =D

15 comments:

  1. wahh pencinta kucing :) cantik

    ReplyDelete
  2. ololo.. kiut2 :D

    thx sudi join contest ni..

    http://www.paly.my/2013/02/senarai-peserta-photo-contest-aku-dan.html

    ReplyDelete
  3. comel gak kucing tu..mcm tuannya..

    ReplyDelete
  4. kite pun suke kucing!!huhukucing kan...dia tahu tau org yang sayang kucing dgn menyampah dengan kucing.
    contoh simple kann kalau kite kt kedai makan, kucing xkn mengiauu dekat semua org, tp certain2 org je..sebenarnya kucing dia ada sixth sense bole nampak aura sape org yg suka kucing.
    berbelit-belit ke ayat saya ni? huhu
    bnyk ckp pulak...maaf...hihi

    ReplyDelete
  5. wahh suka kucing.. kita pun suka tp idung tk leh kena bulu..

    ReplyDelete
  6. good luck! ^^ btw comel gilaaa kucing tuu! >.<

    ReplyDelete
  7. gudluck dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  8. wah..comelnya kucing tu..mula2 tengok tatau mana satu kucing mana satu tuan punya blog..hahaha..anyway, good luck..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Huhu. Same here! kita pun suka kucing! coooooooooooooomel sangat! Hihi

    ReplyDelete
  10. good luck.. dah follow awak !!!

    http://cikladybug.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  11. gud luk ! :)
    saya peminat kucing .. memang setiap kali blik umah mesti nak gomol gomol kucing kat rumah ... hehehe~~

    ReplyDelete
  12. dari segmen y sama..done follow
    http://ninamaslizza.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  13. terbang dr contest yg sama , jmput ke blog sya pulak . follow u
    http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  14. azza dtg dr contest yg sama :) done follow

    http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  15. azza dtg dr contest yg sama :) done follow

    http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign