Blog Farah Shahidah: #sayajualskirt : Katalog Satin Basic Skirt Enchanted by FS

08 April 2017

#sayajualskirt : Katalog Satin Basic Skirt Enchanted by FS

Assalamualaikum and Hi !
'
Last time ada bagi teaser my first skirt release ever ! Daripada jadi habit pakai skirt, cakap-cakap kosong saja, tetiba jadi je plan nak buat skirt sendiri. Alhamdulilah, even ada delay to release, secara suka-suka, finally dapat juga siap kan. All is tailor made. I start with basic first sebab for me, macam mana pun orang tetap cari yang basic bottom. Boleh match dengan macam2 blouse or baju.


Untuk kali ni ada 9 COLOR menarik ya !
Semua color yang tak ada masalah nak match. nama pun basic kan? ehee. So boleh refer katalog kat bawah.
 ALL SKIRT PRICE RM 59 ONLY

#FlowyCutBasicSkirt

**Material jenis Dull Satin, 
**Ada zip dibahagiaN tepi
**FREE SIZE (Fit S-M). Sila refer table di bawah.
**TAK JARANG, TAK PANAS
**Ada 5 color . Sila refer gaambar
Olive Green
Dark Brown


Teal Blue

Tangerine

Rose Brown


SAIZ DETAILING 

#BasicSkirtACut
**Material jenis Italian Satin
**Ada dua saiz (Fit S-M) / (Fit L-XL) -Sila refer table dibawah
**Pinggang half getah. No zip
** TAK JARANG, TAK PANAS
**Ada 4 color-sila refer gambar

Dusty Pink

Orange

Black

Emerald Green

SIZE DETAILING

I sell and I wear it. so those yang nak tambah koleksi wardrobe selain daripada pakai seluar jeans, palazo RM59 SAHAJA ke, boleh la cuci mata tengok skirt2 yang ada ni. hee. Di ulang, harga cuma TERMASUK POS ya ! Kalau awak cari dekat butik or memana kedai pun lebih kurang je macam harga ni.

To all buyers, boleh share OOTD awak-awak pakai Basic Skirt and those who lucky ada some giveaway daripada kiter ! heheh..

Lepas ni boleh LIKE PAGE EnchantedbyFS OR FOLLOW IG Enchantedbyfs or DIRECT CLICK LINK WHATSAPP ni http://www.wasap.my/60132916016 FOR FAST RESPONSE  DEAR.

Do put any comment ya ! And please share to your friends, family, etc. thank you =)

Thanks for reading this entry.


No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign