Blog Farah Shahidah: Homemade coklat untuk Hari Ibu!

shushivid

13 May 2014

Homemade coklat untuk Hari Ibu!

Assalamualaikum

Actually I tak sure hari ibu hari apa. haha. ada kata 10 Mei, ada kata 11 Mei and ada kata 12 Mei. mana satu eh sebenarnya? but tak kesah lar berapa hari bulan sekali pun. Hari-hari adalah hari ibu. yeah.

I tak pandai sangat buat surprise. eventhough dengan kengkawan sekali pun. so puas dok fikir nakbagi apa untuk mother's day ni ye. nak bagi hadiah time birthday baru syok. plus memang tak tahu nak prepare apa.

sebelum ni ada perasan kawan sekolah rendah dulu ada post yang sekarang dia tengah buat bisnes Homemade coklat dekat rumah. pandai betul buat bisnes. hewhew. so far selalu nampak feedback best daripada customers dia.

nak try order tapi belum tahu lagi nak order sempena apa. kebetulan usha-usha kalendar terperasan paling dekat hari Ibu. so I decided nak bagi cokelat dekat emak!plan kemaen awal padahal hari ibu nya lambat lagi. so far plan menjadi even takde lar plan apa pun. hehe.

taraaaa....



plus tu kad hijau adek baru darjah 1 sungguh-sungguh buat kad untuk mak. hewhew



emak pun suka sangat-sangat coklat tu.. sebab ada gamba emak tetiba. hewhew. manythanks to my friend, Nisa Akmar. you made my day. thank you again. hewhew.

ni masabaru pegi amek dekat Nisa

so kalau rasa nak dedicate something dekat someone boleh lar ubah sikit bagi homemade coklat macam ni. boleh nak request kaler apa, nak tulis apa, letak gambar, nak style macammana semua boleh resquest. harga pun affordable. cokelat pun sedap. hewhew. so mai pakat usha and like page my friend ni :


Anyway wanna wish to emak, ibu, mama blogger semua, Happy Mother's Day!wishing you all the best!huu.
So for my dearest mom, thanks for everything. you are super mom. seorang yang penyabar, kuat and tabah. selalu teaches me about the truth life.. even I seorang anak yang degil,and sometime suka argue balik apa yang mak cakap, but it doesnt mean I tak take note apa yang mak I cakap.huu..Emak will always in my dua' and always un my heart. love her everlasting !

thanks for reading, =D

farahshahidah

2 comments:

  1. tahun ni niesa xsempat pun nk celebrate..hukhuk...xpe..hari2 hari ibu kan?heee

    ReplyDelete
  2. So sweet..kita orang pun just have a chance to selebrate with our mum...

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign