Blog Farah Shahidah: Majlis tunang kat Kelang Lama

09 May 2014

Majlis tunang kat Kelang Lama

Assalamualaikum 

muka aku ni memang tak asing pergi wedding orang tak pun tunang orang. maaf ye diri ini tidak lar rajin mana pergi kenduri kendara. tapi disebabkan antara kawan-kawan rapat or sedara mara punya majlis baru terpacul muka nih. hewhew.

Ahad lepas, aku pergi majlis tunang my friend masa study dekat kolej Kptm dulu. wait! aku baru perasan since ada kat KL ni asek cakap benda kaitan dengan Kptm je.haha. apo apo je la.lulz
iyep si Farah Wahida. heheh.


we'olls kira di cop kembar tak serupa..haha..memang tak serupa pun. haha. Farah ni tak lar rapat gila dengan aku.but kenal and baik aje..sebab dulu si Farah ni sama kelas dengan housemates aku so dengan tak sengaja we'olls kenal.




tapi siapa sangka dah lebih 5 tahun dah pun tetap boleh jumpa lagi. first masa buat mini reunion hari tu. and now masa hari tunang dia pulak !so ber-reunion lar kitorang dekat Klang Lama dengan Amy antara yang rapat dengan Farah. hewhew

close friend. InsyaAllah

Tema tunang Farah ni kaler biru putih camtu lar. jarang sekarang nak jumpa orang perempuan buat tema kaler biru.

one more thing, pelamin mini yang dibuat sendiri. impressive !jimat kos tak payah sewa pelamin mahal-mahal. kalau aku pon prefer buat sendiri. tapi Farah punya cantik even simple. kita just nak.background sarung cincin je pun kan.hew

verangan nak buat sendiri.

hantaran dia pun I'olls suka sebab simple je tapi nampak nice. bagus Farah buat perancangan.hehe. Good Job. tang servis mekap dia mintak aku suggestkan. Import dari Melaka tuu..hewhew. so far even Nonie, mak andam kitew rushing datang rumah mekap, Farah tetap looks so.niceee ..cantek kembar I.

hantaran belah lelaki


Anyway, I wish your relation will ends up with beautiful marriage.InsyaaAllah.amin.. Congrates Farah Wahida. :-)



thanks for reading


Sent from Samsung Mobile

3 comments:

  1. wah cantik tema electric blue...

    ReplyDelete
  2. haah..cantik warna tu kan kak farah..hehe..tema wedding abg ni minggu ni pun biru.. :D

    ReplyDelete
  3. suka warna tu sis.. jemput baca ke blog saya..http://inavitamin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign