Blog Farah Shahidah: hari pertama kat at rumah sewa...:)

03 January 2011

hari pertama kat at rumah sewa...:)

salam followers...:)


cuti sem aku da berakhir....yeahh
no tdo2..no golek2 at all...
no eat2....no rileks 24 hours....
no manje2 at bawah ketiak mak and so on..hahah....
apa pun cuti kau dah berakhir...
pegi balik u....blajau....
huhu....


and now...aku sudah masuk sem 3 degree...
and for this semester...aku dah kena duduk umah sewa....
and before ni....aku ada mintak some opinion lar kan...
kat followers mucuk2 tercayang....
for helping me to make decision either tinggal at Tun Sri Lanang or Semabok...
and most of them said...better dok Lanang..
owh trimas for da respon dari korang..huhu...
but.........

sori and sori....
akhirnya..aku dah pun buat keputusan muktamad....
aku pilih Semabok....and dah pun stay kat sini...:))
what can i say is......
rumah ni tak lar jauh sangat2....
okay lar..but still need transport lar kan....
and plus..rumahnye sangat laa okayh..!!


so rumah tu kat Taman Semabok Perdana...

peta jalan ke Semabok Perdana



so first day sampai umah sewa tuh...petangnye kitorang sudah keluar pi cari barang2...
rasakan lar kau...pandai2 laa dah duk sendri2 ni kan...
hahah..but i'll try...
even i know...umah bukan jauh mane pun...
dalam melaka jugak..setakat area ayer keroh tu je...
tapi ada hati dok umah sewa...
owh sudah semestinya...!

firstly...i have no transport!
secondly...aku tak boley belajar kat rumah..!
thirdly...must berdiri atas kaki sendiri..!!
:P


thanx 4 reading..:)))

6 comments:

  1. is pon sem 3 gak,,ngee,,tapi nasib baik ip is xde y kena duduk luar

    ReplyDelete
  2. owh ye ke..hehe...
    tapi macam seronok lak dok lua...
    kang umah tak boley kuaw2 sgt..heheh

    ReplyDelete
  3. ouh. orang Melaka erk?
    senegeri lah kita. :)

    ReplyDelete
  4. huhu...ye kew...
    nice to know..:)

    ReplyDelete
  5. salam.. still duduk kat umah neh ker? ke dah disewakan kat owg len ek...

    ReplyDelete
  6. salam.. still duduk kat umah neh ker? ke dah disewakan kat owg len ek...

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign