Blog Farah Shahidah: rumah baru kami...:)))

10 January 2011

rumah baru kami...:)))

salam...:))
windu nak mengupdate belog beta..!!..hehe...
tenet bukan tak de..tapi tak tertaip...
now...dis semester i had move on to rumah kontrakan dalam bahasa endon...
dalam bahasa melayunya...rumah sewa...heheh...
tapi takde laa gambar banyak pun nak kasi tunjuk...
maapkan sayeee...


entry2 sebelum ini aku dah pun mention kat mana aku stay for this semester...
yupp...aku now tinggal at semabok...
macam jauh..tapi takde laa sangat...ngee~~




hari first day..nak keluar beli barang...
bella nak jugak jadi model gate...dipersilakan...:P


gotong royong pasang wardrobe...hahah..memang bajet


3 almari pasang together2



bella memang suka jadi model gate...nak buat camane...emm..


dua kete purple yang same2 nak matching..huh..
tu laa due roomate aku...kasi tunjuk belakang pulak..haha

huhu..maap ler tak ada view kat umah kitorang...kemungkinan akan diupdate lagi..hehe...
setakat ni everythings was fine...and hopefully everlasting...:))

2 comments:

  1. wahhh best tue decorate rumah baru .
    selamat tinggal di rumah baru ye ;D
    take care ;))

    ReplyDelete
  2. ye maceh wirda...
    takde laa decorate mane pon..hehe
    umah orang tuu..keh2

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign