Blog Farah Shahidah: Bachelorette Party

shushivid

27 January 2014

Bachelorette Party

Assalamualaikum

I got another 2 weeks macam tu lar untuk berehat-rehat, berguling-guling sebelum pergi praktikal pulak lepas ni. 2 minggu tak lama mana. so cuti ni memang spent time habis kat rumah. kalau tak pun keluar just pergi jenguk sedara-mara, tak pun hang out jadi assistant my bespren sorang tu, Intan Atika pergi mengandam orang kawin/ tunang area melaka ni. kelass kawan I jadi super makandam sekarang ni. later I story bout her =)

okay semalam, Intan ajak pergi Sunway Pyramid alang-alang aku free kat umah ni. kitorang actually tak familiar pun jalan KL but bila lagi mau pandai kalau tak try2. so decided tak apa lar Waze kan ada. so pepandai lar nanti. so misi main redah bermula.

we'ols pergi Sunway sebab ada gathering party dengan budak-budak ex-Kptm. okay dulu I and Intan pernah jadi one of the student sana satu ketika dulu. hewhew. tapi dorang semua ni budak rumah Intan. and ada yang I kenal lar jugak. so one of them tak lama lagi lebih kurang seminggu macam tu nak kahwin dah. so before get married dorang nak kasi surprise lar then decide buat Bachelorette Party ni. hewhew. Awesome gila dorang ni !

location dekat satu tempat yang sangat cool ni, kat Garden Life Cafe.


tak sumpah kelakar masa otw nak cari Sunway kat mana. masa dah sampai Tol Sg Besi aku mula pasang Waze, tapi tak tau apehal macam tak function je. last-last decide ikot je lar signboard. haha. at least tau lar Sunway Pyramid dekat Petaling Jaya. so kitorang ikot signboard Petaling Jaya je. Asal nampak tulisan terus follow. memang maen redah. haha

tapi thank God even ada sesat satu round tapi at last tu lagi jauh nampak kepala Singa baru laa rasa macam dah nak sampai dah pun. finally !hewhew

habit nampak cermin mesti camwhore
okay bakal 'Puan' diraikan tu nama nya Tasha. kenal lar jugak dia ni sebab masa Kptm dulu, dia ni antara budak hawt lar jugak kat Kptm. at last jumpa jodoh jugak. so suweeettt !

itu yang duduk tu la bakal jadi isteri orang

yummy!



memang happening jugak dorang ni. lama tak jumpa kan since Kptm dulu. so after makan-makan tu ada jugak sesi sharing moment. Girl's Talk session la katakan. hewhew. semua share pengalaman sweet pahit diorang. macam-macam story ada. hewhew



amek berkat!

so ada plan jugak dengan my close friend masa Kptm dulu nak buat reunion. tapi belum berkesempatan. tapi maybe one day Insyaa Allah.huu 

thanks for reading =)

2 comments:

  1. Ya Allah sma ngan ayu bab jln mmg fail..hrp kat signboard jer,iolls pon lama dh x reunion ngan mmber lama..frh plak bila nk kwen ni hehe

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign