Blog Farah Shahidah: I'm officially 24 !!

27 January 2014

I'm officially 24 !!

Assalamualaikum!

hopefully belum terlambat lagi nak mention yang I'm officially 24  on 4 Januari yang lepas. yeehuu. dah lama lepas baru dapat post. hee. syukur Alhamdulilah masih lagi bernafas diatas bumi Allah ni lagi and still diberi kesihatan tubuh badan. really thankful to Allah !

setiap kali turn to new age, mula lar rasa macam weh biar betul, cuak nya.. macam tak pecaya. bla..bla bla. tapi ni lar realiti nya. umur bukan makin berkurang tapi makin meningkat. makin tahun makin u need to be more serious about your own life.

truthly I tak nampak macam umur 24 tahun *some people said, ughh! but I should bersyukur muka tak makan tua. haha. eh tak ada lar. tak best sebenarnya sebab people will always looks me like childish. wuu sedeyh nyaa. tapi nak buat macam mana. so kekadang tu u need to matangkan diri sebelum people treat u like budak baru nak up. oh sadisnya

but semua tu tak penting, yang penting how u face your future life. I kena create my own better future. I mesti! and segala pahit manis yang penah I lalui hopefully dapat mematangkan I. banyak benda perlu diperbetulkan.

standard, setiap kali your birthday, mesti semua nak make some wish kan. I really hope Allah will bless my family, myself, and everything I do. I hope that tahun ni tahun pembuka pintu rezeki buat I, InsyaAllah. plus this new year jugak tahun last I belajar and I start praktikal. so dah lain area pulak lepas ni. I nak become more better person. InsyaAllah dapat perbaiki diri dari sehari ke sehari. tak nak lar become more worse.hee means lebih positif !

masa my birthday, time agak tak strategik masa tu sebab tengah busy final exam. ohemji. nak buat cemana. tapi Alhamdulilah people keep wishing me! terharuu gilosss. hadiah yang paling bermakna bila dapat doa-doa daripada people yang wish. seriously. sangat hargai. cukup wish and doa dah buat rasa happy gila. tak tipu.hewhew

dalam pada busy-busy study even tak celebrate mana pun tapi Alhamdulilah still sempat raikan.hewhew. ..mybufday kali ni dapat banyak kali belanja makan. thanks to my bestfpreng Intan Atika, Fizah Kastamin, my mom, adik beradik, my lovely housemates- Seha, Farisah, Ida and yang lain-lain for makes my day. oh bahagianya my tummy ketika itu.hehe , murah rezeki korang. tak lupa pada yang wish jugak. and for those yang kasik hadiah. feeling bless. Alhamdulilah. hargai sangat.

just doakan tahun ni permulaan pada kejayaan saya pada masa akan datang. I want bahagia selari dunia dan akhirat. be motivated. lebih berkeyakinan. berani . jadi anak yang berbakti dan solehah. sahabat yang baik . sentiasa disenangi orang sekeliling. and puaskan hati sesiapa je. and of course I wanna be SOMEBODY. and dalam masa yang sama, I can perbaiki diri and semoga jumpa jodoh yang baik suatu hari nanti. Insyaa Allah =) amin


thanks for reading =)

No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign