Blog Farah Shahidah: aku nyampah kalau......

14 March 2011

aku nyampah kalau......


HOMEWORK
aku dah catatkan dah homework apa today..last2 aku tak buat..reason nya
aku tak jumpa kat mana aku catat omwork tuh...
nak kena belasah ni..!


MIMPI
aku punya lar syiokk mimpi besh kan....
mimpi nya panjang giler...bila bangun je...aku punya lar excited nak cite kat orang pe aku mimpi...
tiba2 lak tak hengat..em..hampehh


MESEJ
bila terdengar bunyi mesej masok..punya lar excited berlari
nak tengok mesej sape tu...
last2 mesej dari si "hotlink"oh baek tak yah..:P


WAYANG
si director asek buat cerita cinta...yang mana si aweks ngan pakwe terperangkap
dalam sebuah pulau...sampai 2,3 hari...
pastu e2...tertangkap cintan pulak.....oouhh.sudah basi la wak..!


SHOPPING
bila sen tak da...pi merayau shopping mall sana sini...
semua yang kau nak and idam2 kan kemaen nampak aje depan mata...
macam seangaje ditayang2...tapi bila dah ada fulus....
mula lar teringat barang yang kau nak rembat tu...tiba2 tak jumpa lak...
owh jam tu ler tak jumpe ek..kejamm..!


RAJIN
ni lagi tak boleyh belahh...bila mood rajen mula lar nak menguasai diri..
masa tu lar ada anasir2 jahat yang dok kacau..
menggoyahkan iman aku ni...damn..!


SALES GIRL
bila masok kedai mana2 je...tengah sebok2 pilih barang...
ada je orang follow kita...ouh lemas den...
macam aku nak curi lar pulak


EXAM
paling2 tak besh bila macam nak rak study...
tiba sok pagi nya dalam exam..bukak kertas..pehh..
tegok soalan teros blank...!!


PEROKOK
aku tak kesah sebernarnya kauorang yang nak merokok ni...
tapi pada si perokok2 sekalian..tak perlu lar dengan rasa bangga merokok depan aku..
wa tak gemau la..:P


KARAOKE
bila mood ngah masyuk nak karaoke...sound system lak k.o
peh..baek kau karok kat jamban belakang umah nenekmu je...


FACEBOOK
kurang selesa bila ternampak post2 cintan cintun kat fb...
bukan jeles..harap maklom...
tak perlu show off kot...


LELAKI
em lelaki yang bergantong pada perempuan..huh


PEREMPUAN
bajet brutal..tapi tak brutal mana pon...

ORANG
manusia kerek..cam bagos...angkoh...berlagak dan sewaktu dengannya...


BLOG
bila ada idea mencurah2..tapi takda internet...
bila ada internet...idea lak tak de...camne tu???






4 comments:

  1. haha mcm2 halangan .lol

    hello there . nice blog .
    first time drop by sini :)

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaaa
    semua tu betol
    setuju setuju

    ReplyDelete
  3. hanisa:hahah..lumra idop...hehe
    lyaa:kan..kan...kan???

    ReplyDelete
  4. kite bakor kite bakor je!!

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign