Blog Farah Shahidah: ini namanya dugaan

shushivid

30 March 2011

ini namanya dugaan


Assalamualaikomm...!!

Jadual final exam untuk semester ni dah pun dikeluarkan...
tersangat la terkejot+terpegon+speechless+terkesima+
dan ter...emm..apa2 aje lar kan...


mana tak nya...jadual yang diorang buat tu sangat lar
menyiksa zahir dan batin kitorang...
tak penah2 kena camni.......
final exam bermula 23 hb April....ada 2 paper..
next on 24 hb April...
next lagi 25....
30 hb....
and da last one is on 10 hb...see??


dasat tak dasat jadual kitorang....
semester nie memang sangat dugaan bagi aku...i told u..!
but i still need to face it...
memang tersangat lar menguji keimanan dan ketakwaan aku ni..heheh...
nak aku list kan??
em memang tak lar...hanya Allah aje yang tau -_-



but i really hope that ada hikmah disebalik dugaan2 sume ni...
so i assumed that aku diuji dengan semua nie supaya aku berfikir lagi matang..

aku berharap sangat :

wa tak nak lar stress meraban...
wa tak nak lar kat takok yang sama je kan...
mintak Allah beri kekuatan pada aku...
kesihatan tubuh badan...
aku fokus on whateva yang aku buat
diterangkan sikit minda yang tak berapa nak terang...
dijauhkan daripada kemalasan tahap maxima..
dipelihara daripada perkara mazmumah
tak tinggal solat..!


p/s:doakan kejayaan bersama =)

thanx 4 readinggg




6 comments:

  1. gile kentang fasha..
    akak dulu pon xde la smpi 3 paper berderet2 huhu

    ReplyDelete
  2. btol tu wak.
    nak uat mcm mane lg kan.
    benda da muktamad.
    sdey gila.

    ReplyDelete
  3. good luck fasha! jangan stress pulak

    ReplyDelete
  4. fasha..follow blo aku gak.. :)

    ReplyDelete
  5. gudlux..dear...Ms paper mula 27 april ni huhu

    ReplyDelete
  6. cik fasha..gud luck exam follow2 blog kami

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign