Blog Farah Shahidah: port ber'discussing'

shushivid

20 March 2011

port ber'discussing'

Assalamualaikommm =)


Jumaat malam hari tu...aku dengan budak group AUDIT aku
lepak McD nak siapkan assigment kitorang...hoho
biasa lar mane lagi port yang ada untuk buat discussion
kalau tak McD kat Melaka ni..kan?kan??
kalau ada sila bagitau kat mane...hehe
plus McD ada wifi..so senang sket la kan nak buat kerja...



McD Dataran Pahlawan sape tak kenal kan??haha
memang lokasi strategik budak2 lepak situ..
kalau nak overnite paling selamat la kan...
hahah...boley kau online...makan..borak2..gosip2 semua..ngee~~


masa aku lepak malam tu..ley tahan ramai lar..
naseb ade gak space untuk kitorang buat keje....
macam biasa lar orang lepak nak online free kan...
macam2 jenis manusia ada malam tu...keh3




yang pergi marnie,aku ngan bella...



syed ngan aien pon ada....



sebelom buat keje makan dulu....yum3




yum3 lagiii...



aku tak habes ngan makan aiskrim..tengok uh aku mam choco-top..
mak aih besar gedabak...




dah eat punya eat...pe lagi sambong keje lar kan...
actually kitorang buat assigment for AUDIT...
kitorang kena review pasal internal control pasal sesebuah company...
next week nak kena hantar,...
so thats why berpulun2 menyetelkan tu.....



we all interview abah si Bella ni..kui3....
Company Powertek Bhd...



masing2 ngah khusyuk taram ayat bombastik..
bukan senang nak buat ayat......ye lar semuanya fakta...




punya bertungkus lumus buat..finally siap jugak...!!


dekat pukol 2 lebey jugak kitorang check out dari situ..hahah...
rasa macam baru kol 12 je...kui3...
tapi sempat jugak aku jumpa ngan budak2 Uitm Lendu aku dulu..
mostly budak uitm Lendu memang cari port kat McD situ...
aku jumpa Mira Syafiqah...Diba Mescom.... Qiqi ngan aweknya Salina budak Art n Design..
yang laen tu kenal muka je laa..haha...
and paling tak ley belah....
sempat trnampak kawan masa aku penah belajar kat KPTM KL dulu...Nas..........
tapi tak tegor pon =(..


anyway..thanxx 4 readingggg...!!!!! =)



4 comments:

  1. woaaa...same la..
    kalo min na wat keje pon g mcd..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehehe...mane lagi nak gi kan..hehe

    ReplyDelete
  3. jelesnya. rindu zaman melepak di mcd time study dolu2 (macam tua sgt je kan. haha)

    ReplyDelete
  4. kemain suka diaaa...

    <3 choomel :)

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign