Blog Farah Shahidah: baru tahu hari nie hari wanita sedunia..

shushivid

08 March 2011

baru tahu hari nie hari wanita sedunia..

Assalamualaikomm..!!


as semua orang tau...today was Hari Wanita Sedunia...!!
berbangga lah semua kaum-kaum wanita kat dunia ye..!
hehehe...
actually aku baru je tau after dapat message dari maxis...
biasa lar..tiap kali ada perayaan apa2 je...
sure maxis akan hantar message bergambar kat aku...hehe..maceh maxis..!!


so..8 Mac 2011 ni merupakan Hari Wanita Sedunia untuk ke 100 tahon ok..!!
tema untuk tahun ini ialah
Kesamarataan peluang terhadap pelajaran, sains dan teknologi :
Laluan Kerjaya terpuji untuk wanita

see???betapa wanita sangat lah dihargai...cehh...
memandangkan tak ada hari khas untuk lelaki...sory to say..hehe

so untuk sesiapa yang digelar wanita pada saat ini...
aku nak sekali ucapkan
Selamat Hari Wanita Sedunia...!

semoga kalian readers wanita yang tershuumel sekalian
menjadi antara wanita yang berjaya dan disegani suatu hari nanti..hehehe...
besh of luck to all of u...
and semoga tabah dalam mengharungi liku2..
onak duri badai dalam kehidupan yang fana ini..cewahhh..


thanx 4 readinggg :))

2 comments:

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign