Blog Farah Shahidah: orang minat shah rukh khan tapi saya...

shushivid

10 March 2011

orang minat shah rukh khan tapi saya...

Assalamulaikomm....!!


nak story mory pasal cite hindustan pulak..!!hahah
almaklom lately ni tertengok pulak dah cite2 hindustan...
mula laa rasa masyukk cam dolu2....
zaman fanatik hindustan yang tak dapat disangkal lagi..keh3..


zaman sekitar umor baru cecah sekolah rendah...
dah pandai tergila-gilakan pelakon hindustan...
asal cite hindustan start je..mula la muka ini terpampang depan tv..
tak kelip2 langsong...
sampai mak dok teriak terjerit2 pon tah perasan ke tak...hahah...


di tambah pulak bila ada selingan lagu2 nya...
mula lah bangun nak tiru sekali joget si Kajol tengah menari tuh...:P
sampai most lagu2 cite2 yang tengah pop masa tuh di hafal nya..!!
sampai mak pon naek terkejot...
kanak-kanak ribena ni kemaen teror menghafal lagu hindustan..
memang tak boley belahhh..



itu cerita lama..hehe..
zaman kegemilangan aku ngan cite2 hindustan...
sekarang bukan dah tak minat....tapi nak tengok selalu memang haremm...!
plus pulak cite hindustan zaman sekarang dah tak setanding cam dulu...........
sekarang terlalu modern mengalahkan cite mat salleh
baju tak cukop kaen....
and sampai kau orang tengok pon..ingat cte omputeh...rupanya hindustan..!


tapi minat aku tetap jugak ngan hindustan...heee..~~
layan lagi okay....! :P
kalau orang tergila2 kan si Shah Rukh Khan...
aku gilakan si dia niiii...........



Arjun Rampal




Kalau orang terloncat2 tengok Salman Khan or Amir Khan..
aku pulak syiokk tengok yang niii.......




Syahid Kapoor



sape kata tak heran ngan Shah Rukh Khan, Salman Khan,Hritik Roshan suma...
juz bagi aku diorang terlalu 'Senior' kot..hehe...
dua mamat ensem atas tuh antara orang baru yang patot naek la...
sebab diorang berlakon mantap and besh..
ngan muka ensem cemtu...:P


okayyhh..thanx 4 readinggg..!!!

3 comments:

  1. kalo nak tau
    arjun rampal tu jth cinta pdg pertama
    hehe
    hensem sgt
    taste kite lbh krg same je ni fasha..

    ReplyDelete
  2. owh , sama la kita ! x heran sgt pn dgn SRK tp kalo arjun ni smpai x bole tido mlm .HAHA. baru ingat nk buat entry psl arjun rampal ni , tp awk dh buat dulu. hehee :D


    *btw, die mmg hot gila kan ? suka ! :D

    ReplyDelete
  3. lyaa:hehe..kite ni selalu sama kan lya..hehe..

    atika yassin: wahh suka arjun rampal jugak upenye yee..hehehe

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign