Blog Farah Shahidah: CPUV Nuffnangs for this April !

shushivid

07 April 2014

CPUV Nuffnangs for this April !

Assalamualaikum.

Alhamdulilah. setakat ni, dah pernah dapat lebih kurang 16 CPUV daripada Nuffnangs. Berblogging dah lama tapi jarang update maka jarang lar cpuv nak bertempek kat blog nih. for this April, Nuffnang bermurah hati bagi CPUV lagi. yeay !

3 cpuv tengah on going =)
before ni kalau dapat tak pernah nak update. tapi we should thank to Nuffnangs for giving this chances. Alhamdulilah. so sedikit review cpuv yang sedang on going ni :

HERBAL ESSENCES


DiGi - Project Red


KFC Zinger Reloaded


so if nampak iklan tu sudi-sudi la klik. hehe.. 
thanks for reading,
farahshahidah

10 comments:

  1. Untung la awk.. kite dulu2 rajin dpt BE.. skang bru nk aktif balik.. nuffnang pon dah merajuk dengan kite

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki.. akak tinggal 1 lg jer cpuv yg tgh ongoing.. =D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..tahniah :-)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah ya. done klik

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. tahniah.. semoga terus murah rezeki.. dah lama tak dapat cpuv baru..

    ReplyDelete
  6. congratulation...okay dah menanung nuffy kat sini.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. tahniah yer, kira byk tu !

    ReplyDelete
  8. menanti be yg tak dtg lgi

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign