Blog Farah Shahidah: Pekena Ikea Meatballs

shushivid

07 April 2014

Pekena Ikea Meatballs

Assalamualaikumm

hari tu untuk pertama kalinya I pegi IKEA..sadis sungguh! selalu dengar orang dok sebok sebut pasal IKEA. best pegi IKEA. barang-barang semua affordable. famous dengan IKEA meatballnya. mana taknya selalu baca belog Hanis Zalikha yang selalu update pasal IKEA.hewhew.

so kebetulan hari tu free. balik kerja tak tau nak buat apa. so Zue, member sama intern merealisasikan impian ajak pegi makan meatball. hewhew.

patot lar ramai orang kat sini segala kelengkapan dalam rumah mahupun luar rumah ada dekat sini. mula rasa nak berangan wahh kalau ada rumah sendiri ni masyuk betul nak decorate bagai judst rempit pi cari barang dekat IKEA je.haih kenapa lar Melak tak ada IKEA. sobs.

baik tujuan utama datang nak try meatballs sini je.haha. siyes ramai betul manusia kat dalam tuh. pandai betul IKEA marketing. hewhew.

kebetulan sekarang meatball IKEA dah ada offer 10 pieces for RM10. dah cukup kenyang boleh tersandar dah.hee.      

tapi hari tu tak ada fries. just digantikan dengan mash potato. tak tau lar sebab dah fries habis or memang da tukar. tak kesah lar.janji happy tummy.lol



what can I say pasal IKEA meatballs : sangat sedapp..of course tak sama macam meatballs lain yang rasa daging kuat sangat. I paling suka sos dia yang superb.tak pekat sangat and tak cair.just nice !daging die lumat and lembut je. konon nya 10 pieces tak cukup tapi siyes kenyang.



boleh lah nanti bawak family pulak lepas ni. sambil try meatball sambil shopping barang rumah yang simple tapi cantik-cantik belaka. I ni dah lar pantang tengok barang-barang decorate rumah.geram je.hee
boleh lar usha mata dekat laman web ni http://www.ikea.com/ .

thanks for reading,
farahshahidah

Sent from Samsung Mobile

No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign