Blog Farah Shahidah: mengepet sorang-sorang

10 February 2011

mengepet sorang-sorang


saya tak pernah rasa terhegeh2 tu camane...


saya tak pernah rasa apa itu jelesh..


saya tak pernah rasa tertunggu2 msg someone..


saya jugak tak pernah rasa nak aje maen msg 24 hours.,


itu semua dulu....


sekarang giliran saya pulak yang rasa...


eii tak suka la jadi camtu...


mana pegi ego saya??


ye maybe saya kesunyian sekarang...


that's why saya rasa macam tu kan....


tapi saya tak nak layankan sangat rasa camni...


takde pe yang saya dapat pon okayh...


menanti sesuatu yang tak pasti...hahaha..






owhh sejak bila saya dah pandai cakap macam ni ye??


^_____^

No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign