Blog Farah Shahidah: thank you !!! :)

04 February 2011

thank you !!! :)

Assalamualaikommm..!



pagi2 buta aku bukak belog...
suddenly ternampak tu hah.......





followers aku genap 100..kui3...
macam berjote la pulak kan sampai aku nak buat entry...keh3...
jangan salah paham ye kawan2...
aku tak penah lak expect yang followers aku akan mencecah sampai puloh2 ke..
ini kan dah sampai seratos..heheh...


aku tak de la berniat join dunia blogging untuk serious ke...
and berangan nak followers sampai belas2 ribu cam otai2 blogger yang laen..
tapi aku sangat appreciate la kat kamu2 sekalian yang sudi follow blog picisan aku yang tak seberapa ni..hehehe....


dulu2 masa aku baru je buat belog....
dah bulan2 pon followers aku cipot je...
and aku pon tak mengharap ramai orang follow belog aku...
sebab aku join belog ni pon suka2...
and just tulis2 pasal life aku je.....
and sikit pon tak de rasa nak jadi femes ke hape ke...
or bajet cam nak jadi Hanis Zalikha ke...Fatin Liyana ke...Ben Ashaari ke..keh3..
memang jaoh sekali....


so many things laa aku dapat bila join dunia blogging ni....
even aku tak la kerap sangat update disebabkan kecetekan idea..keh3...
aku tulis belog depend on pe yang paleotak aku nak tulis...
tak de nye nak tiru2 orang ke...
i just be myself :)




orang yang tak penah involve belog2 jadah suma ni
tak rasa pe yang kita rasa..an?an?
tipu la takde orang yang cakap kat aku...
'aku rasa takde pe yang dapat pon join blog2 bagai ni'
okayy fine...kau tak suka kau dok diam2 je...
jangan komplen2 kat orang....
aku tak suka...kui3....



aku bukan la kejor kan sangat duet nuffnang tu ke...
suka hati aku la kan nak buat apa...
slalunya la kan..orang yang tak suka pe yang kita buat
pastu cakap depan2 kita lak...
sok lusa..tup2 dia pon buat jugak pe yang dulu dia tak suka tu...
so moral of the story..keh3....
respect la apa yang orang laen nak buat kalau ko tak nak buat kau boleh belahh..
*guwau ajee



back to the main point...hehe
aku tau followers aku tak banyak mane pon...
tapi yang dah sedia ada ni pon wat aku nak senyom sampai ke telinga..kui3...
terima kasih daun keladi ya....hehehe...
kalau umo panjang...
aku akan teros nules belog...terus dan terus....
even aku penah putus asa nak jengok belog ni lagi...
tapi apesal tah rasa nak join balik...hehehe..


anyway tanx again to semua followers aku
yang tershomell sekalian..kui3...
i tak kesah u oll tak mau bace belog pon i..i tak kicik ati..hehe...
tapi kalau baca i gumbira!!!hehehe



okayy...thanx 4 readinggg..!! :)

1 comment:

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign