Blog Farah Shahidah: Nuffnang FoodFest 2013

23 August 2013

Nuffnang FoodFest 2013

Assalamualaikum 

semalam, eh bila entah dalam dua tiga hari if I'm not mistaken (hesh..! baru berapa hari sudah lupa) aku buka email . wahh! sekarang rajin sungguh bukak email .hee..bukak-bukak suddenly I got one email from Nuffnang .yeahh Nuffnang buat event baru ya kamu-kamu semua..called Nuffnang Food Fest 2013.

klik untuk lebih besar
All bloggers yang di invited should RSVP first sama ada nak pergi / tidak.

Jadi , ada tak blogger sekalian yang cantik/ manis kacak bergaya sekalian dapat jugak invitation serupa ini ?. sila check email korang ya :) . aku pun dalam berkira-kira nak pergi ke tidak. suka benar main kira-kira aku ni.

for more information details boleh pergi jalan-jalan tengok laman web http://www.nnfoodfest.com/

Do comment ya =) nak tau jugak siapa nak pergi siapa dapat email .ehee !

thanx for reading
lotsoflove
farahshahidah


6 comments:

  1. Nad x check agy email hehe rasenye tak pegi sbb da smbg blaja huhu

    ReplyDelete
  2. akak pon dapat jugak tapi xleh nak pergi sebab jauh ^_^ btw, salam kenal...

    ReplyDelete
  3. Rasa mcm teringin nak p.. tgk dulu la cmne.. kalau jadi I roger2 na.. :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jom ke blog saya pula.

    ReplyDelete
  5. Memang best dapat makan percuma dengan tw(eat) sahaja.

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign