Blog Farah Shahidah: SEGMEN BOGWALKING RAYA BY DJH

shushivid

13 August 2013

SEGMEN BOGWALKING RAYA BY DJH



Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

6 comments:

  1. good luck..
    shark x sempat2 nk join..
    ada masa nk gak join nnti..
    kita tgk saper yg kene :)

    ReplyDelete
  2. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    selamat hari raya..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...malam ni tamat...jooom join..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  4. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign