Blog Farah Shahidah: apa itu blogwalking??bloglarian??

07 December 2010

apa itu blogwalking??bloglarian??

salam u olls...
1st of all...credit to miss lyaa becoz sudiey tag saye...
for join this senarai BlogLarian...
mule2 aku pun kurang paham
pe mende neh...
then setelah di godek2....
owh ni ade laa salah satu care nk tolong kte
nak berwalking dengan lebey gigih lg...heheh...
lagi jimat mase nak loading....and more easy to us to interact
ngan blogger yg laen....
nak tau lebey lanjut bley laa view sendiri page nye
and nak join bley laa follow sume kat segmen special yg ade tuh.....

1st thing yg kene buat.............
  • letak banner kat blog korang....
  • then...lengkapkan slogan....
' Saya suka berblogwalking kerana dari situ saya boleh view pelbagai blog yang menarik dan mengenali para blogger yg sedia ada sambil mengikuti perkembangan mereka serta make a new relationship with them'
  • then kena follow Bloglarian tu..
  • tag kat kawan2 yg laen...
so sy nak tag: - fatin zayanie

  • pastuh kene tggal kan link post korg tu kat Blog Larian...so nanti diorg akn kistkan blog kte kat BlogLarian..okay...
nk lebih tau kene bace laa kat blog nye....
thanx 4 reading....:))))



No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign