Blog Farah Shahidah: BLOG pilihan Malaysia??

shushivid

08 December 2010

BLOG pilihan Malaysia??

salammm...:))
aku ade laa dok usha blog orang..huhu....
kat ade blog sorang sis neh...hehe
ade contest blog pilihan Malaysia...
utk blogger2 yg baru je berkecimpong dlm dunie blogging neh
start taon 2010...
nak tau lebey details bley laa ke SINI
em aku pon mule join blogging neh since 7 JUNE 2010..
1st entry aku kat SINI
sape yg nk join sile2 kan ye view okay...huhu...:))
thNX...:)

8 comments:

  1. As'salam...

    Amy datang singgah sini nak kenal tuan rumah , salam kenal ye dan amy follow sini juga..

    ReplyDelete
  2. w'salam...:))
    ye amy...tq ye...nice 2 know u..:)

    ReplyDelete
  3. Kte dari group yg same.

    Good Luck :)

    http://magnoliapert.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah ke blog awak...kita satu geng dalam blog Pilihan..sudah undi blog kamu..sudi-sudikanlah undi blog cik dya ya.
    tq dear ^_^ .. really appreciate it..let us support each other!!

    Latest entry :
    http://iamdya.blogspot.com/2010/12/undilah-saya-cik-dya-hot-preggy-mama.html

    ReplyDelete
  5. hye..i dah vote blog u...hehehe
    gud luck my groupmate..=)
    kalau sudi undi larh blog i jugak...hihihii

    ReplyDelete
  6. selamat berentap kalau sudi jom la join contest saya hadiah biasa2 je RM101 dan pendrive je
    http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign