Blog Farah Shahidah: main masak-masak...

shushivid

29 December 2010

main masak-masak...

hyee..!!!

tetiba buat entry pasal makanan...ngee~~
today masak laksa...yumm3...
i loikee my mom's cooking...!





laksa is my feberet..!!



so si anak dara ini pun belajar laa how to cook laksa sesedap rasa..
haha..makan je tauu..kena lar belajar kan...



penyedap rasa..yummy..yummy



terbaekk...


i think laksa antara makanan paling selamat lar yang boley dimakan..heheh...
di jamin selamat...!
becoz no need minyak bagai....guna ikan semata...
ikan baek untuk otak okayhh....
ikan ada omega yang diperlukan for otak..!!
take note..hehe :)





antu pedas...




ni paru plus hati masak kicap...terbaekk..


as we know...hati and paru tak elok untuk student2 cam aku cam kau orang...
hehe...tapi yang pandai2 ni ramai je makan mende ni aku tengok..hehe...
no komen....belasah ajela kan...jangan banyak2 sudah...sesekali takpe...
buat kang kempunan ler pulak....

hati bagus untuk orang yang kurang darah macam aku...sob3...
cian betol kurang dara...ehh darah....
doesnt mean kena makan hati je tiap2 hari...boley jugak makan kerang contohnya...

huhuh...kau orang rajin2 lar tuntut ilmu masak memasak wif mak kauorang ye...
thanx 4 reading...:)))

1 comment:

  1. kurg darah jugakk.. but how?? x suke hati.. nasib baik ade kerg kan...
    yeah! masak = seronok!!

    ReplyDelete

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign