Blog Farah Shahidah: BIG surprising..!!

shushivid

25 December 2010

BIG surprising..!!

hahh???apa dia??
owhh tak ada pape...
saja gimik....
da latest ni kan PMR punya result dah keluar...
so ni laa masa nak tanya..
sepupu sepapat kita
result diorang bape...
owh tak buleyy sorok2...
mesti kasi tau....
heheh....

wahh..pecah rekod relative aku...
one of my sepupu got 8A's in SPM eh salah PMR,...
muahahah....
owh dulu kunun nya dalam family aku laa yang paling high setakat ni..
tak da laa tinggi mana pun...tinggi ni jugak...
heheh...

dulu PMR aku got 6A's je...sob3..
nak buat camana..dah tak pandai...
eh apehal kau humble pulak...hehe...
alaa.. apa ada dengan PMR kan...??
tak bagi effect pun kat masa depan....
doesnt mean kau slect sekarang...
masa depan kau hancor rite???

anyway congrate to my beloved sepupu....
gua salute la kat lu...
blaja depan tv pun masok je.....
heheh...

end...!! :)

No comments:

Post a Comment

Comment please =D Thank you ^^

Blog Farah Shahidah © . Designed by MaiGraphicDesign